Celine Alternative

My New Martin Cube Bag from BOYY

Boyy martin cubeboyy martin cube 1boyy martin cube 2hm trend mohair || hm trend ruskindsbukser HER || boyy martin cube taske HER

Kan I huske jeg fortalte at jeg gjorde et taske scoop i Illums under udsalg? For foruden minislash BOYY tasken som er helt fantastisk, fandt jeg også denne her lækre basse af en lædersag. Jeg var slet ikke i tvivl da jeg spottede den, den måtte med hjem. Den er i det blødeste smøragtig læder med pels besætning på den ene side og lukkes med en kraftig lynlås. Det er især den asymmetriske facon jeg faldt for.  Den er med lang en rem så man kan bære den over skulderen hvis man vil det. Den hedder Martin Cube Black Calfhair

De grønne bukser er i ruskind og dem har jeg kigget på et par gange. Så da de kom på udsalg online blev de klikket hjem. Generelt er jeg fan af læder bukserne fra H&M. De holder nemlig facon og de får ikke knæ efter brug. Også er de lavet i det smørblødt ruskind. Modellen her fås også i sort ruskind, men det er de grønne jeg synes er pænest og mest specielle. Sorte læderbukser er set så mange gange gør. De her er vist min første græsgrønne og vist eneste grønne buks jeg har, også endda i det blødeste ruskind 🙂

boyy martin cube 5

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celine Alternative