In a comfy oversize knit

Magasin SALE

magasinmagasin.dk

Der er ingen tvivl om at jeg er en kjolepige, meget mere end en jeans/buks pige. Elsker kjoler i alle afskygninger og har med årene udvidet min garderobe med mange fine kjoler i forskellige stilarter. I sidste periode af 2015 var det blonder i alle afskygninger, som vakte min interesse og det betød at der røg en del blonder ind på den konto.
Sidste år var vi så heldige at skulle til 2 store fester (bryllup og sølvbryllup) god undskyldning 🙂 for endnu en ny kjole. Til brylluppet valgte jeg dog en prikket polka kjole fordi den var i en glad farve og jeg vidste at bruden ville blive glad for det. Du kan se hvordan jeg så ud HER. I løbet af året fik vi endnu en dejlig bryllups invitation fra et kært vennepar, som betyder vi skal en tur til Cape Town Sydafrika til et 3-dages bryllup. Vi forlænger turen med en ekstra uge hvor vi er os selv. Uhh…jeg tæller ned til sol og varme. Til brylluppet har jeg allerede planlagt hvad jeg skal have på som jeg fortale om HER kjolen er fra Baum und Pferdgarten (nr. 2 i collagen), faktisk på udsalg lige nu hos Magasin Generelt er der mange fine kjoler lige nu på udsalg hos Magasin så det er et klik besøg værd. Der er mange fine mærker som Hifiger, By Malene Birger, Selected Femme og mange flere. Jeg foretrækker helt klart online shopping fordi det mest af alt er behageligt og uden stress og jag. Hos Magasin er der 30 dages returret, så der er rig lejlighed til at prøve tøjet hjemme. Lever det ikke op til forventningerne kan i øvrigt byttes i alle deres forretninger.

sponsoreret

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Åhh den er så pæn – jeg har den i orange og elsker den… mit øje spottede dog lige den lange sorte kjole på din collage… den skal jeg lige se nærmere på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In a comfy oversize knit