Bedste selvbruner ever er fra St. Tropez

En trist dag som fik en god afslutning

yellow
yellow 1

Indlægget her skulle være udgivet i går fredag 🙂 det gik lige lidt teknisk knas i det…..

Dagen i går var ikke just den bedste dag i mit liv. Min mor faldt uprovokeret forleden og slå hagen, knæ og albuer. Simpelthen drattede om og forstod ikke hvorfor hun lå på jorden. Far ringede til mig i går morges om det igår morges, at mor havde det skidt og havde ondt i højre arm. Så bliver jeg ret urolig om det kan være hun har fået en blodprop. Så jeg var forbi hendes læge for at få det tjekket. På vejen dertil gik vi under 200 meter fra bil til klinikken og hun blev helt forpustet og sveden haglede ned. Og det var ikke pga. varmen. Undersøgelsen hos lægen viste tydelig at hun havde fået en lille blodprop i hjertet. Så nu skal hun til ultralydskannes på en klinik og skal en tur forbi Bispebjerg hospital. Hun er så ked af det og jeg tror hun har fået et chok. Så jeg brugte det meste af dagen sammen med hende og far. Æv.

Ovenpå alt det så kunne jeg ikke lige samle tanker om mad og manden havde set et opslag om HAV i Torvehallerne havde krebsegilde. Så der tog vi hen om eftermiddagen og fik det lækreste krebs med dressing, hummus, kålsalet og krebsehalesalater i delikate variationer. Mums det var lækkert. JP er ikke til det, så han fik et par inside out rolls fra Sushi Lovers. Det var så skønt vejr i går så man fandt bare en ledig bænk. Brormand var med og vi nød sammen med ham en kølig hvidvin og øl. Det var godt lige at få talt med ham om mor og hvad der skal se for fremtiden med hende.

Jeg tog min gule kjole fra Cerruti på, som jeg købte i Toscana for et par år siden. Den har jeg nærmest glemt, så glad for det måske var en af årets dage hvor jeg kunne bære den. Min taske er fra Mariaeta Cox, som jeg købte på min ferie i Århus by. Den er jeg simpelthen så glad for. Snakeskins pumps har jeg lige fået ind af døren, så de kom på med det samme. Dem har jeg villet have i lang tid, men på en mystisk vis har de været umulige opdrive, for der var ikke mange butikker som valgte at føre dem. Jeg var så heldig at finde dem til 70% lige HER Hurtig ekspedition og god pris. Juhuu…hvor heldig kan man være.

I aften skal vi til rækkehus og det er simpelthen noget jeg glæder mig til hvert år. De sødeste naboer og der er fuld gas hele vejen. Vejret er med os igen i går. Perfekt! Så skal der grilles og børnene løbe rundt imellem husene. JP glæder sig hvert år til fedsten. Søndag skal vi til Made in Denmark event og se en masse golf og opleve en fantastisk atmosfære. Jeg var også med sidste år og det er fantastisk! Det skal jeg med manden mens JP er sammen med fætre og bedsteforældre på Djurs Sommerland. Jo, det bliver en god weekend.

Nyd det sidste af sommeren derude alle sammen!

krebsegilde hav

SignaturChau

6 Kommentarer

  • God bedring til din mor <3

    Maden og du ser i øvrigt skøn ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Chau

      TAK, jeg håber hun kommer på højkant snart.

      Du er sød! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du skøn ud i det gule farver :-). God bedring med din mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Chau

      Åhh..hvor er du sød! Gul har også vundet indpas hos mig de senere år. En farve jeg bliver glad i låget af 😀

      Tak, søde, jeg håber virkelig hun bliver rask snart.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • God bedring til din mor… det må være noget af en forskrækkelse..
    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Chau

      Tak søde. Ja, det er ikke godt med hende. og hun har stadig ondt i skulderpartiet 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste selvbruner ever er fra St. Tropez