Husk dem du ikke holder jul med...

Året 2016 og godt nytår!

Chau

Jeg beklager stilheden på bloggen. Det har aldrig været min intention at være så længe væk, men december måned for mig har været helt crazy. Den er fløjet afsted med mest af alt arbejde, familie tam tam, også er julen bare en travlt tid for mange ting skal nås inden årsskiftet. Også har julen været kort forstås på den måde at det har været en total arbejdsgiver jul. Juleferien har mest følt som en forlænget weekend. Jeg var også en af dem som arbejdede mellem jul og nytår så den har ikke stået på afslapning hele tiden, men de få dage jeg havde fri blev nydt til fulde med familien. Derfor har bloggen været overskygget. Jeg håber alle har haft en skøn jul og kommet godt ind i det nye år. Jeg håber  2017 bliver et godt år. 2016 er ikke et år jeg vil skrive hjem om. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg så frem til 2016 var omme. Året 2016 har været hård for mig men også familien.
Nogle af de ting jeg husker fra året 2016 som øv sager er bla. Efter at have kigget efter nyt hus on and off, så fandt vi drømmehuset sidste februar. Det betød vi brugte meget energi på det med møder med advokat, boligsagkyndig, sætte vores eget hus til salg, tilstandsrapport osv. Der er bare meget papirer forbundet med køb og salg af hus, som skal kigges igennem. At det så i sidste ende viste sig at det man troede var drømmehuset ikke var det alligevel var en skuffelse. Vores eget hus blev solgt på 2 måneder, men vi måtte hive det tilbage med en lidt utilfreds ejendomsmægler, men super sød. Lige nu er vi gået i standby med huskøb for ærlig talt så orker vi det ikke pt. Det sjove med hele oplevelsen har også betydet at vi har kigget indad og det gik op for manden og jeg, at vi faktisk er ret glade for at bo der hvor vi er. Der kan jo altid optimeres et par steder, men i bund og grund er vi glade for at være der hvor vi er. JP er glad for skolen og kammerater, hvilket er en ekstrem vigtig faktor for os.

Især min mors lille blodprop i forsommeren har været en slem forskrækkelse. Hun har stadig men af det men det går bedre dag for dag. Det er oplevelser som denne at man bliver bevidst om at man skal nyde hverdagen og glæde sig over at man er sund og rask. Jeg har haft og har det stadig meget travlt på jobbet så meget at jeg overvejer at søge væk fordi det kan være svært for familien at jeg ofte på sidde om aftenen og arbejde. Jeg skal være bedre til at sige fra. Det er stadig noget jeg er bevidst om og arbejder med. Jeg er blevet bedre til at sige nej, generelt har jeg været dårlig til det. Jeg har erkendt, at jeg er et JA-menneske, som sjældent siger fra og ofte tager for meget ind på mit bord. Så på job øver jeg mig på at sige pyt til nogle ting og sige fra på opgaver som ikke er mit ansvar og ikke tage ejerskab på sager som i bund og grund ikke er mit ansvar.

Nu skal det ikke lyde som om at 2016 kun har været dårlige opstød, for det har også budt på fantastiske rejser til Sydafrika, Madeira og Marokko. Alle 3 rejser har været noget at det bedste som er sket i 2016. Sydafrika bød på 3 dages bryllup med en af mandens venner, vi var rundt i landet i 14 dage. Kæmpe oplevelse. Madeira turen i efterårsferien var ren afslapning med god mad og hygge. Vi var så heldige at vejret var med os mens vi var der, med 23-25 grader hver dag, skøn at tulle rundt med shorts og sandaler. Madeira er en skøn skøn ø, det er 2. gang vi er der og ikke sidste gang. Manden bookede ophold i det fineste hotel med en kæmpe terrasse, som nærmest var større end vores stue. Øen har fantastiske trekking steder, fantastiske natur oplevelser hvis man er til det. Maden er lækkert og et paradis hvis man som mig er vild med alt fra havet, dog er sushi ikke deres stærke side.

Marokko, nærmere Marrakesh blev en uventet men helt igennem fantastisk oplevelse fordi jeg rejste med 9 fremmede mennesker. Mennesker jeg aldrig havde hørt, læst eller set før, som viste sig at være de sødeste og kemien blandt os var suverænt. Aldersmæssigt var vi godt spredt og forskellige på mange punkter også hvor vi var i livet, men vi kom rigtigt godt ud med det med hinanden. Sidste aften var vi alle rørende enige om turen og hvordan vi hver især oplevede turen med hinanden. Jeg rejste bl.a med Anthony og hold op vi havde det sjovt. En af pigerne sagde at det var godt fordi vi ikke havde nogen diva i blandt os. Og det kan jeg godt følge hende i, tænk hvis der var en i blandt os som var det. Der skal kun én til at ødelægge en god stemning.

Hold op jeg fik skrevet meget når “pennen” får frit løb. Nu vil jeg stoppe inden det bliver en hel novelle. Jeg håber I alle får et godt Nytår! og jeg glæder mig til at komme i gang med bloggen igen og håber I forsæt vil læse med her 😉

 

 

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Et forsinket godt nytår til dig også. Håber, 2017 bliver fantastisk.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et år!

  Jeg håber at du får et fantastisk 2017! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   ja, øv et år. men nu er 2017 begyndt og jeg er allerede fortrøstningsfuld og ved at der er nye muligheder i 2017
   Jeg håber for Jer at I bliver gravide og får en bebs. Føler virkelig med jer og ved I kæmper for det. Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår til dig også… og altså!! hvor har jeg været… jeg har slet ikke fanget den med, at du var stresset… – godt du har fået styr på det og husker på verdens vigtigste ord: PYT 🙂
  Skøn 2017 til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tak søde du. Jeg har været lagt ned med kæmpe arbejdspres desværre lige op til sommerferien og det var ikke godt for mig. Mistede meget hår, kløe på kroppen, ondt i mave og hovedpine. Troede jeg manglede vitaminer men min læge sagde niveauet var perfekt. puhaa.. jeg har det bedre nu, men det er ikke noget som bare vender 180 grader. Heldigvis er jeg ved godt mod og en fighter 🙂
   Så skønt at 2017 er begyndt og jeg ser allerede frem til et nyt år med nye muligheder. Godt nytår til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er helt enig med dig i at 2016, ikke har været det bedste år. For mig personligt, har 2016 budt på en spontan abort, en hormonforstyrrelse der betød at jeg følte mig gravid hver eneste måned, uden at være det og nu udsigten til fertilitetsbehandling.
  Så jeg hepper også på, at 2017 bliver et godt år. Det vælger jeg at tro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Jeg er så glad for 1016 er overstået og at der er et nyt frisk år. Jeg håber 2017 vil blive et godt år for dig og at du bliver gravid.
   Jeg vælger helt klart at tro at det bliver et godt år 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Schnack-Møller

  Hej . Vil du sælge den hindbær rød kjoler, hvis størrelsen passer mig jeg er s/m

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Hej Camilla,
   Hvis det er den fra hm jeg tænker du refererer til, så har jeg den desværre ikke længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk dem du ikke holder jul med...