Bootcamps hos Fitness World

Trend // The Sock Boot

zara støvler rødEn af sommeren/årets støvle trend er den såkaldte sock boots (strømpe støvle) Den var fremme sidste år, men slet ikke så udbredt som i år. Måske husker nogen af Jer mine sølvfarvede glitter støvler fra ZARA sidste år som også er en sock boot? I år er trenden spredt som ringe i vandet så h&m og ZARA er allerede med på den. Hypen skyldes nok at Balenciaga har lavet en, som du måske allerede har spottet for de er blevet vist i rigtige mange sociale medier. ZARA har pt. rigtige mange versioner i et valg af farver og materialer. Så der er nok at vælge af. Jeg kan godt lide trenden, den er anderledes og alligvel lidt larmende samtidig ultra feminin. Den smyger sig om fødderne og visuelt får man slanke fødder.

Jeg er altså lidt solgt. Herunder har ZARA stylet støvle med kjoler, jeans, bukser. Støvlen er ret alsidig.

Klik på billedet foroven og kom direkte til støvlen.

Edit: Jeg har siden da købt støvlen 😀 du har måske allerede set mig med dem på instagram sammen med en blomster kjole. Jeg hedder @chauthetiger hvis du vil se hvordan jeg har stylet dem.

Hav en dejlig søndag. Nu vil jeg skynde mig i bad inden hele familien tager cyklerne med ind til KBH til brunch.

zara støvler rød 8zara støvler røde 9zara støvler 5zara støvler rød 6zara støvler rød 7zara støvler rød 1zara støvler rød 2zara støvler rød 4

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • arrgh… jeg kan godt se, at de ser smarte ud på billederne herover, men jeg er nu ikke helt game alligevel. Måske er det fordi jeg stadig har dem i erindring fra sidst de var fremme… ha ha – sådan er der nogle af de trends der kommer frem, som jeg bare slet ikke kan forlige mig med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   ha ha 🙂 Der er også nogle trends hvor jeg springer fra, men lige netop disse synes jeg passer fint til min stil og garderobe. Jeg har allerede brugt dem en del og de føles godt og naturligt på mig, hvis du forstår hvad jeg mener. Der er nogle trend som man kan mærke bare ikke rigtig passer til en. De her er i hvert fald vokser på mig med tiden.
   De trends som ikke voksede på mig var bl.a. buffalo støvlerne, VANS skoene, underkjoler udenpå buksen, ACNE Track (som jeg prøvede men gik ikke) nok fordi Plateau bare ikke rigtig virker på mig. Selvom jeg synes de er så fine på andre. Jeg kan sikkert komme på flere trends 🙂
   Hvornår var strømpe støvlen et hit? Jeg kan ikke erindre hvornår når du skriver de var fremme sidst? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bootcamps hos Fitness World