Give away - lækre olier fra Plaisir

3. Advent // vind smukke smykker fra Enough

helle enoughenough halskæderenough armringe

Som nogle af Jer nok har set på Instagram er jeg blevet forelsket i et nyt smykke mærke som er kommet på markedet. Navnet er Enough og det er dansk, selvom det ikke klinger dansk. Det er nemlig Helle, som er kvinden bag mærket. Hun står for det hele, design, salg, valg af ædelsten og hvem som er hendes leverandører. Det er utroligt spændende at snakke med Helle, høre om hendes rejse og vision bag Enough. Helle besluttede nemlig på et tidspunkt i hendes liv at hun ville lave noget andet end et 9-17 job. Hun søgte noget mere, noget som gav hende mening og værdi. Derfor tog hun på en længere rejse og endte bl.a. i Indien, her mødte hun de sødeste mennesker. Det er også her hun får sin idé om at lave smykker, smykker som bliver produceret i Indien. Helle rejser jævnligt til Indien for det er stadig her hun får inspiration til hendes smykker, men også udvælge de smukke ædelsten som indgår i hendes smykker. Læs mere HER om de familier som Helle har udvalgt som leverandører.

Jeg besøgte hendes fine bod på Israels Plads i går på julemarkedet og det var hyggeligt at hilse på hende. Det var også dejligt at høre at mange af hendes smykker allerede er meldt udsolgt. Det er simpelthen gået over alt forventning. Skønt at høre at smykkerne er blevet taget så godt imod. Det oplevede jeg også mens jeg besøgte hende, sikke en interesse. Og det overraskede mig ikke, for Helle laver de smukkeste smykker. Elsker hendes univers hvor hun formår at lave brugbare smykker som er enkle, men alligevel med noget fortryllende over hvert smykke. Især hendes vedhæng er ikke mindre end fantastiske se HER, de kan fås i forskellige ædelsten og kan mikses på kryds og tværs, så man får sin helt personlige halskæde, eller hendes fine delikate armbånd med ædelsten, som man kan vælge at bruge alene eller sammen med flere armbånd. Se udvalget HER. Jeg elsker ædelsten, har for mange år siden studeret om de enkelte ædelsten, hvad de står for og hvilke egenskaber de kan give den som bærer stenen. De siges at dit valg af ædelsten afspejler den egenskab du som person ønsker at opnå 🙂 det er ret interessant. Ved hvert smykkekøb får man smykket i en fin silkepose, hver pose er unik og håndlavede. Jeg er sikker på at et smykke fra Enough vil vække glæde juleaften til den heldige som åbner en pose herfra. Følg Enough på Instagram HER
enough halskæde
enough ring

I dag er det 3. advent og jeg er som sædvanlig i gave humør. Derfor har jeg i samarbejde med Enough tænkt på at forsøde en heldig læser, som frit kan vælge eget smykke til en maks. værdi til kr. 499,- Altså du kan selv sammensætte dit smykke, dog til maks. kr. 499,- Det kunne f.eks. være et vedhæng og en halskæde til. Valget er dit. Du skal blot gøre:

    • Del dette blog indlæg på din Facebook væg.
    • Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.
    • Skriv hvad du kunne tænke dig, hvis du blev den heldige vinder. Helst med et link så jeg er sikker på hvad det er du ønsker dig herunder.

 

Hav en dejlig 3. advent 😉 og husk du kan stadig nå at deltage i de øvrige jule give away. Bl.a. om et smuk guldarmring HER eller en smuk parka HER, lækre produkter fra REN lige HER og om de mest velduftende produkter HER

Indlægget er sponsoreret ved at jeg må udlodde denne give away, holdninger er mine egne. Vinder er fundet og blevet kontaktet via e-mail. Tak til alle som deltog!

SignaturChau

30 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - lækre olier fra Plaisir