Åh BOYY

Celine inspireret pumps on budget in stock

simoneshoesJeg burde ikke og alligevel, så kunne jeg ikke lade være. Av, de er altså bare så fine de her pumps fra ASOS. De er inspirereret af den populære model fra Celine, men prisen her en helt anden. Jeg nuppede dem i den nudefarvet, forestiller mig de vil være fantastiske til foråret med brune ben. Og så gør det ikke  noget at man lige visuelt for tilføjet et par centimeter til benene. Nudefarvet sko har nemlig den fantastiske effekt.

De sorte finder du HER og de nudefarvet HER  de koster begge lige omkring de kr. 340,- og der er fri fragt nu. Men skynd dig for sidst de var på lager røg de hurtigt.

Jeg rejser til Sydafrika om en uges tid hvor vi bl.a. er inviteret til 3-dages bryllup. Der forestiller jeg mig at de nudefarvet vil gå perfekt til min Baum und pferdgarten kjole jeg har købt til dagen. Uh..hvor jeg glæder mig, kan blot nævne at brudeparret har planlagt vinsmagning på 3 vingårde og sejle i lystyacht. Lige nu er der omkring 28 grader, weee…jeg glæder mig afsindigt meget til at komme afsted, ned til varmen og slappe af, se fantastisk natur, hygge og dase i solen og ikke mindst spise god mad og hygge med fantastiske mennesker.

SignaturChau
   

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh BOYY