Douce with leo and some gold

New In // Isabel Marant jacket

Jeg har tidligere fortalt at der blev klikket lidt med hjem fra NAP på deres udsalg – 2 ting. Den ene af dem var de fantastiske glittersko fra Dolce et Gabbana, som desværre viste sig at være meget store i størrelsen. ÆV!

Den anden var denne jakke fra Isabel Marant. Det er ingen hemmelighed at jeg er en sucker for leopard print så denne blev også klikket hjem. Kan godt lide at snittet er en klassisk cowboyjakke kombineret med leoprint og tilsat læder ved kraven.
Heldigvis passer den mig, så det er en keeper. Jeg tænker umiddelbart at den er super anvendelig, for den kan bruges til sorte jeans, nederdel eller til sommer sammen med en sød sommerkjole for at skabe kontrast.

Den var nedsat med 70% og der er enkelte størrelser tilbage lige her hvis du også er interesseret.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Douce with leo and some gold