Maison Martin Margiela 15. november

Ny Bil og Livets gang

Lidt mærkeligt at skrive ny ting i overskriften på dette indlæg. Men ikke desto mindre er det rigtigt. Vi har hentet min/vores nye bil sidste uge. Det er nok mest min, for det er mig som bruger den i dagligdagen hi hi… Manden får allernådigst lov til at “låne” den i weekenden eller når han skal være chauffør 🙂 … – spøg til side. Det er vores bil, også sønnikes. Havde han været 18 og med kørekort, så måtte han også køre i den.  Nu skal han lige fylde 7  i morgen 🙂 Men han skulle klart med ud og hente den.

Det blev en Volkswagen Golf efter rigtig megen overvejelse om hvilken bil og hvilken måde/finansiering den nye bil skulle anskaffes på. Det er lidt som at beslutte hvor man skal bo (næsten) Der er mange overvejelser. Skal det være eje eller leje, hus eller lejlighed, stor/lille, pris?  Manden og jeg har lagt budgetter over forskellige scenarier. Vi har været ude og set/prøvet ca. 4 forskellige mærker, dem som vi gerne vil have og som passer til vores budget. Vi har heldigvis været meget enig om hvilke biler, som vi synes er lækre så det har ikke været nogen diskussion i den forbindelse. Valget blev så en Volkswagen Golf, af rigtige mange grunde, men en af dem er at vi har været super glade for den gamle bil som også var fra samme mærke. Valget blev en nyere model i samme klasse med flere HK og udstyr som læderrat, fartpilot, 2 zone klima og sædevarme. Ahh.. .sædevarme, det er altså luksus i en kold tid for mig. Jeg er en frossenpind, så det var en af kravene ny bil skulle have 😉  Jeg ved ikke så meget om alt det andet udstyr den har, men jeg er rigtig glad for den. Den er så lækker og kører fantastisk.

Den har allerede været på en lang tur, da vi kørte til Brønderslev i weekenden. En tur på små 5 timer på motorvejen. Vi var til begravelse, JP´s oldefar sov stille ind sidste weekend og blev 87. Der kom 110 til begravelsen og kirken var smukt pyntet op med buketter fra nær og fjern. I betragtning af anledningen for hvorfor man mødtes med familie, venner og en masse andre, man ikke kendte, så var det en god dag hvor der blev snakket og hygget. Oldefar fik et langt og rigt liv. Det var ellers planlagt at JP´s 7 års fødselsdag skulle holdes lørdag hjemme, men grundet omstændighederne, blev han istedet for fejret om søndagen i Risskov i stedet for. Han blev fejret i går sammen med hans bedsteforældre, onkel og tante og alle fætrene. Han blev begavet af bedsteforældre, alle hans onkler og tanter, manden go undertegnede, så han var selvfølgelig ret tilfreds. Ikke nok med det vil han også blive fejret på selve dagen hvor mine forældre og bror kommer til middag. Natten til søndag blev familien også en kusine rigere. Så fantastisk! Vi har endnu ikke set hende IRL, men hun ser så sød ud på de få billeder vi har fået over telefonen. Weekenden var virkelig symbolsk for livets gang, vi bliver født, fejret gennem livet og vi skal alle sammen samme vej en gang.

SignaturChau

11 Kommentarer

  • Hey Chau!
    Jeg har nu oprettet min egen blog! Så vil du ikke være sød at kigge lidt på den?;))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hejsa,

      Ja jeg kigger selvfølgelig forbi 🙂
      Tillykke med den!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Vil du være sød at sende mig et link til din nye blog? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • sikke en weekend…
    Brønderslev..så var du jo lige i nærheden af mig 🙂 næste gang så kig forbi

    -Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej,

      Tak for invitationen 🙂 men der var ikke tid til kaffe besøg i denne ombæring.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Uh ja, følelsen af ny bil er bare noget af det bedste! Ved slet ikke, hvordan jeg har haft et liv uden, det sidste 1½ år, så tillykke med den 🙂

    Er ked af at høre om Oldefar, men synes alligevel det er et dejligt, livsbekræftende indlæg du kommer med 🙂
    Så stort tillykke med JP og familieforøgelsen!

    Klem, Fie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, det er vildt man kan være så afhængig af en bil. Men jeg er addicted, vores hverdag ville ikke kunne hænge sammen uden bil.
      Utroligt at du har overlevet uden i så lang tid. Også tillykke med din bil! Det er herligt.

      Noget skidt med oldefar, men sådan er livet nu engang. De store drenge forstod godt hvad det gik ud på og de fældede begge en tårer da kisten blev firet 2 meter ned. Der var langt ned, også tror jeg det gik op for dem lige der hvad det egentlig betød.

      Tak! Det er så vildt at JP er syv år i dag og solen skinner fra en skyfri himmel 😀 imodsætning til i går. Også blev han fætter til en lille kusine i søndags, fantastisk at hun blev født dagen efter begravelse. Der var intet tegn på at svigerinde skulle føde om lørdagen. Og hun skulle sættes i gang i går. Det kunne have været skægt hvis hun havde født i dag på JP´s fødselsdag.

      :-)Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg godt nok ked af! Men det lyder som om du er ret fattet omkring det, og hvor er det dejligt at I har en smuk begravelse at se tilbage på!

    Tillykke med både søn, nyt familiemedlem og bil 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det gik rigtigt heldigvis godt til begravelsen, som det nu er til sådan en begivenhed. Folk var kede af det, men der var også en god stemning. Kirken var fint pyntet op og præsten holdt sådan en fin tale.
      Vejret var også med os, det regnede hele vejen til Brønderslev, men holdt op da vi ankom. Alle børnebørnene (min mand forrest) gik ud med kisten og der var stort følje efter. Oldefar fik 7 børnebørn og 9 oldebørn (nr.10 blev født dagen efter begravelsen)
      Der blev kastet roser ned til ham fra alle børnene og de 2 store drenge på 7 forstod lige pludselig hvad det betød at de kastede en rose på en kiste 2 meter nede i jorden.
      Så alt i alt en rigtig smuk begravelse.

      Tak for det. Han er blevet en stor dreng og jeg fatter det ikke 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med den, den er lækker! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maison Martin Margiela 15. november