Pattern mix for a while ago

Chelsea støvle luksus vs budget

Acne Free hedder denne støvle og jeg har haft et godt øje for den i mere end 2 år. Jeg synes simpelthen hen at det er en smuk støvle. Som klassisk smuk. Ikke smuk som Track, som er sin helt egen, som har skulle haft lidt tid til at vinde ind hos mig. Og det har den også virkelig gjort. Men denne her har ikke haft nogen betænkningstid. Det var wow! fra allerførste blik. At der skulle gå mere end 2 år skyldes simpelthen prioritering og pengepung. Også har jeg jo også haft mega meget glæde af mine TODS støvler. Dem har jeg haft i mere end 2 år og stadig lige så begejstret og glade for dem som da jeg fik dem. Lige i øjeblikket er det dem jeg går mest med, fordi vejret har budt på regn i tide og utide, også er de altså de mest praktiske at have på,  samtidig med de er præsentable og behøver ikke at blive skiftet ud i løbet af dagen. Der er de altså skabt til det danske vejr.

I sidste uge lokkede Stylepaste med en rabatkode for deres kunder også kunne jeg altså ikke dy med for at klikke dem hjem sammen med en trøje, selvom vi lige har overstået JP´s fødselsdag og julen er lige om hjørnet. For mig er de her støvler et tidsløst item så synes jeg altså ikke jeg kunne lade dem gå forbi. Det er sorte ankel støvler (som jeg ikke kan få nok af), god hæl højde (gode at gå i) og i Chelsea facon. Ja, så har jeg kigget på dem i mere end 2 år 🙂 så var det haps!

Note! I mellemtiden har jeg modtaget støvlerne, men de var desværre for store og trøjen var for lille. Jeg blev også lidt skuffet over ACNE støvlen da den ikke var lige så blank i overlæderet som vist på billedet. Også orkede jeg ikke besværet med at få det sendt frem og tilbage, endte med at begge sager blev sendt retur. Til gengæld fandt jeg et andet par, som ligner umiskendelig meget støvlen fra ACNE. De er også i læder og med let gummisål, så de behøver ikke at blive forsålet som dem fra ACNE. Win! Nu har en kollega og jeg stået med begge støvler og hold op, vi er begge imponeret over ligheden. Dog kan jeg godt ane en lille bitte forskel i kvaliteten mellem luksus og highstreet udgaven, men vi taler også om en pris forskel på ca. kr. 3000,- så der skal helst være en forskel. Spørgsmålet er så om den lille forskel er kr. 3000,- værd. For mig betyder det ikke om der står ACNE i sålen eller ASOS. Begge navne er med 4 bogstaver og begynder med A. Det er nok for mig i det her tilfælde 😉 faktisk er budget udgaven mere blank i læderet som jeg ønskede det skulle være.

High street version her. Vurder selv om du kan se forskellen 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pattern mix for a while ago