ADIDAS SUPERSTAR 80´S METAL

What everybody ought to have…

top og læderjakke / maison scotch, nederdel / hm, bælte / paul smith, sandaler / zara

Jeg er simpelthen ovenud glad for min nye biker jakke, den er lige som jeg har ønsket mig en rå biker jakke skulle være. For jeg er, når det kommer til stykket slet ikke rå og sej, men faktisk ret blødsøden og feminin i min stil. Så for mig er den helt tilpas rå, men stadig med feminine detaljer, så der er ingen tvivl om at det er en Chau sag 😉 Den er smørblød siger jeg, – ligesom mig 😀 plus at den så var sat crazy ned i pris, betyder bare at det er endnu bedre. Scoop!
Jeg kan huske at jeg til et pige bytte tøj party for et par år siden blev spurgt til, hvis jeg blot skulle investere i et key item. Hvad skulle det så være? Til det svarede jeg “en lækker sort læderjakke, som du føler dig tilpas i – en som du ved bare går til det meste” Jeg tror, svaret vil være det samme i dag.

Toppen jeg har på, er også fra Maison Scotch. Jeg er blevet lidt forelsket i mærket. Eller jeg har længe synes godt om mærket, har bare ikke villet betale prisen. Jeg synes, de laver de vildeste (lækreste) jakker med print og fede detaljer, også er kvaliteten ret lækkert. Så da denne top også var sat voldsomt ned, så blev den klikket hjem sammen med jakken. Toppen kan bl.a. fås her og her. Alle mine ting fra Maison Scotch er købt på udsalg.

Lige nu synes jeg vejret er helt fantastisk. Virkelig skønt med et par dage med 20 grader, vi piger på kontoret sidder med shorts/nederdele og sandaler. Derfor er det endnu for varmt til læder jakke, så jeg vil gemme den til når vejret bliver lidt mere råt 😀

Jeg vil stille Jer det samme spørgsmål som jeg fik dengang. Hvad vil du købe hvis du kun måtte købe en ting til garderoben? Det bedste svar vil jeg premiere med lidt dullegrej i form af læbepomade og neglelakker 🙂

Husk du kan følge bloggen her på bloglovin.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Det lyder måske super banalt, og der er mange andre ting jeg synes “gør mere” for et outfit, f.eks. en læderjakke, en lækker taske eller et par specielle sko, men jeg ville vælge den perfekte sorte kjole, for i sådan en føler jeg mig altid klædt godt på.

  Jeg behøver i øvrigt ikke være med i konkurrencen – jeg ville bare gerne dele mine two cents.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette Kristensen

  Jeg ville invester i en kjole, som bare sad perfekt. Gerne tæt på overkroppen og gå lidt ud i bunden. Jeg ville gå efter en som er forholdsvis classisk så jeg kunne bruge den på arbejde men samtidig dresse den op så jeg kunne bruge den i byen. Materialet skulle ligeledes være lækkert (ikke noget polyester 🙂 Jeg ville vælge den i mørkegrå, sort eller marineblå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Helt klart et par fede sko….en flot sko kan redde næsten alt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Adler

  Hej
  Jeg tænker en kjole der kan dresses både ned og op. Har her det sidste år holdt shoppestop og har fundet udaf at man ik behøver så meget……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS SUPERSTAR 80´S METAL