CDO = CPH Designer Outlet

Japanese suit

zara sæt || 2nd hand bælte || by malene birger stiletter (similar here) || briller fra Louis Nielsen (here)

Her er jeg i et af mine favorit sæt fra Zara. Det blev købt i forbindelse med udsalget og hold op jeg har brugt det meget, bl.a. her. Det et lidt festligt med det fine japansk inspireret print, samtidigt med at det er super brugbart til et hverdagslook som her. Tit bruger jeg de to  dele alene, men jeg synes også det er rigtigt fint sammen. Det er ofte et sæt jeg tyr mig til når jeg er uinspireret, fordi det er så let bare at sætte et par stiletter til og en t-shirt. Ikke nok med det er det som at have pyjamas på hele dagen 😀

Mine briller er fra Louis Nielsen, dem er jeg syg glad for. Jeg har nemlig svært ved at finde briller som passer til mig ansigt eller måske også lidt kræsen når det kommer til det. For briller er jo det første man lægger mærke til hos en person. Det har også været svært at finde det rigtig stel pga. mine høje kindben og flade næse, så hver gang jeg grinte så løftede brillerne sig op 😀 og jeg griner meget. Men hos Louis Nielsen har de virkelig et bredt af smukke briller, så jeg har selvfølgelig luret derinde efterfølgende. Og I kender mig jo, når jeg først begynder at ose, så går det galt 😉 og blev selvfølgelig smask forelsket i to stel.

I aften skal jeg ind til København hvor jeg får et sneak-peek for den kommende pre-spring kollektion fra bl.a. Y.A.S., Vero Moda, Only, Vila, Juna Rose m.m. Jeg kan næsten ikke vente til at se hvad der venter os. Nu fik jeg jo allerede snusede til en del mærker på min Tour des PR dag i sidste uge, hold op jeg blev ikke skuffet. Der venter os simpelhen så mange fine ting i flotte farver, især nude og print kan vi vente os til. Billeder fra min Tour des PR kan I finde ved #tourdespr. Kig forbi Instagram hvis I lyster i aften.

Hav en dejlig fredag aften !

2 Kommentarer

 • Det ser vildt lækkert og behageligt ud… men jeg synes du er modig… jeg tror jeg ville tænke, at jeg vitterligt havde pyjamas på, hvis jeg havde det på… (jeg må vist øve mig lidt på de blomster der ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde. ha ha…jeg elsker at “klæde ud” og prøve mig selv af. Jeg er ikke så bange for at kaste mig ud i at prøve nyt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CDO = CPH Designer Outlet