Telia TV

Ahh… så blev det ferie

hm satin top (lige her) || zara printed sæt || by malene birger lak stiletter (similar here)

Yippeee… det er dejligt at sove længe og bare langsom gear ned. Så er der nemlig ferie til mig og det ser jeg virkelig frem til. Gaverne er klaret og pakket. Vi skal hygge med familien, spise god mad, spille spil, danse om juletræet, går lange tur og for mig også meget gerne løb. Det bliver så godt og mon ikke julemanden kommer forbi igen i år. Sønnike har allerede talt ned nærmest fra 1. december 😀 Hvad med Jer, glæder I Jer ikke også?  Jeg håber I alle må få en dejlig jul med alt hvad der hører til ♥

Forresten har du husket at deltage i min 4. adventsgave på et ret så velsmagende træ lige her.

4 Kommentarer

 • Wauw et lækkert sæt, du ser super godt ud! Rigtig god jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   kære Stine,
   Tak, jeg er glad for du kan lide det.
   Vi har ønsket hinanden god jul på flere platforme 🙂 og jeg håber du er kommet godt ind i det nye år.
   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert sæt til dig… og jeg vil også ønske dig en rigtig dejlig og skøn jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Lise. Vi har også ønsket god jul og godt nytår!! 🙂
   jeg glæder mig til at se hos dig i det nye år.
   Nu er vi også venner på FB:-D kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telia TV