Ønsker til hjemmet

Eyebrow kit fra Oriflame

Jeg er fra naturens hånd desværre ikke begavet med flotte kraftige øjenbryn, så jeg hjælper lidt her på denne front. Til gengæld er de mørke og det er jeg glad for. Lige nu er jeg fan af en fra L´oreall, som er en øjenbryns mascara. Den farver og gør dem fyldigere samtidig med at de holdes på plads hele dagen. Den er nem at bruge og resultatet er meget naturligt,hvilket jeg allerbedst kan lide.

Men lige nu overvejer jeg om Oriflame Eyebrow Kit skal hjem på prøve. Den er allerede blevet en favorit hos skønhedsredaktører og bloggere i hele skandinavien. Lige nu er den nemlig på udsalg så det er nu man kan få fingre i det populære vidunderprodukt med hele 60 procent rabat! Eyebrow Kit er nemlig tilbage på lager, og frem til den 15. januar kan det fås til kr. 49,- lige her.

Vinderen af valgfrit goodiebox er fundet og det samme er med chokolade juletræet fra Hotel Chocolat. Tjek om du er en af de heldige vindere, her Goodiebox og  her juletræ fra Hotel Chocolat. Du kan stadig nå at deltage i min Allevo smagfulde kurv lige her.

Jeg kan nu røbe at der kommer en give aways mere om ikke så længe. Det er en oplevelses give away. Så stay tuned 😉

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til hjemmet