Min jul i glimt

Min gavehøst i julen

julegaver 2014
Først vil jeg ønske jer alle et godt nytår! Jeg håber I kom godt ind i det. Og så vil jeg sige ej, hold op tiden flyver, når man har ferie og bare nyder det. Nytåret blev som sædvane fejret hjemme, så jeg har haft en del at se til sammen med manden med forberedelser. Men for en gang skyld føler jeg ikke der har været noget stress og jeg nåede endda i bad og fik en fin kjole på.
Min plan var at blogge mindst en gang om dagen i juleferien, men det blev desværre ikke sådan. Der har været noget på programmet hele tiden, heldigvis gode ting også vil jeg bare gerne nyde det i fulde drag inden hverdagen går løs. Aprpos det så begynder det allerede på mandag…av…tanken om det… Men jeg har tænkt på Jer (med en snert af dårlig samvittighed) over at bloggen er gået lidt i stå i ferien. Men jeg kan se I har været forbi bloggen og kigget med. Tusind tak for det! 🙂 jeg skylder Jer også vindere af to konkurrencer et chokoladetræ fra hotel chocolat og valgfri skønhedsbox fra goodiebox jeg lover det bliver annonceret meget snart.
Jeg elsker selv at se indlæg fra andre hvad de har fået i julegave, for nysgerrig det er jeg 😉 er I ikke også det? Så jeg har lavet en collage med mine julegaver:
  • 4 dybe tallerkener fra Royal Copenhagen, som jeg samler på. De er perfekte til pastaretter og supper. Generelt bare fine at servere i.
  • 2 middags tallerkener fra Royal Copenhagen. Dem overvejer jeg at bytte til noget andet. Men manden synes det er rart at have et par ekstra.
  • 2 sæt af termokrus fra Royal Copenhagen. Det er deres history mix sæt. Dem er jeg meget glad for. Elsker at mikse musselmalet og mega musselt med mit hvide stel. Jeg elsker varme drikke så de er perfekte.
  • Fra mit arbejde fik jeg en kasse med godter, som chokolade, lakridser, fudge, nødder og våde varer
  • Skjorte fra By Malene Birger. Den er fin, men den skal retur. Det er en str. 38, hvis der er nogen derude som er interesseret 🙂
  • Bjørnen fra Kaj Bojesen, som jeg var så heldig at vinde i mandelgave. Jeg elsker alle dyrene fra Kaj Bojesen og jeg spår at det vækker en samlermani hos mig 🙂
  • Jeg blev begavet med 2 Acne Raya cardigan, den lange sorte raya og kort raya rib i forest green. Faktisk fik jeg den sorte Raya rib kort før jul 😉
  • Alle 3 bøger fra triologien Fifty Shades af E. L. James. Jeg har den første i reolen, så den ene skal returneres.
  • Så fik jeg 4 martiniglas fra Holmegaard som blev taget i brug nytårsaften. Dem er jeg virkelig glad for for nu har jeg 6 i samlingen og det er bare pænere at servere af det samme service når man har gæster. Og de kan bruges til meget mere end blot drinks. Det viser jeg snart 😉

 

Det er min gavehøst julen 2014 og jeg er ikke mindre end taknemmelig. Ja, det er det jeg føler. Taknemmelighed, over at være omgivet af en fantastisk dejlig familie, som jeg elsker. Jeg havde på ingen måde forventet at få så meget. Faktisk forventer jeg aldrig noget og hvert år bliver jeg simpelthen så rørt over at der er folk som tænker på mig.
Kender I ikke også den følelse?
Bilen var fyldt med gaver på vej til jul og lige så fyldt tilbage igen. Jeg håber også I fik Jeres ønsker opfyldt.

9 Kommentarer

  • Sikke nogle gode gaver 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fine og gode gaver, de pæne krus og tallerkner fra Royal Copenhagen samler jeg også på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Hold da helt ferie sikken en gavehøst…du har godt nok en fantastisk fam. -og en fantastisk god smag…
    Godt nytår
    ser frem til at følge dig 2015
    /Gitte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en lækker og overdådig høst! Ærgerligt at skjorten var for stor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    HVor har du bare fået mange gode gaver 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er mange meget lækre gaver 🙂 Bøgerne fik jeg også. Den første skal læses inden filmen 🙂
    Hvem har dog lært dig at lave de fine collager 😉 Hihi..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg kunne godt være interesseret i skjorten. Hvad skal du have for den, hvis du stadig har den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Kære Sara,
      æv, jeg har netop lige returneret den forleden dag 🙁 ellers måtte du gerne få den.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      Det er bare i orden, tak for hurtigt svar 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul i glimt