//Acne RAya maniac

//min første …

(null)
(null) … Louis Vuitton sko 🙂 Jeg blev fornylig spurgt om jeg ville lave byttehandel med mine Mary janes stiletter på TS, og jeg faldt for de her retro inspireret sling-back. Det er ikke et par sko jeg ville have valgt, hvis jeg selv skulle punge ud efter dem. De ligger også et sted over 4000,-  AV for dælen!…stilen er meget anderledes end det jeg har og jeg tænker de vil være sjove at style med til et par jeans. Derfor måtte komme an på en prøve. De er ganske smukt forarbejdet og den lille fine hæl er altså bare det fineste. De emmer af mormor, men med den rigtige styling tror jeg de bliver cool. Tendenserne på modescenen er præget af tilbageblik. Vi ser igen flared bukser, materialer med grafisk print i orange og grønne farver, ruskind, frynser og du kan godt hive din brune trenchcoat ud af skabet. Den bliver det helt store hit i år. Brune nuancer i alle afskygninger fra den helt lys sarte beige til den cognac farvet vil vi sikkert se en masse af. Allerede nu bugner butikkerne med sager i den farveskala. Hvad synes I om dem? Tabet er ikke så stort hvis det viser sig de ikke går.
Jeg elsker byttehandler fordi det nærmest er gratis for begge parter og på den måde minimere fejlkøb så får man istedet får noget man kan bruge. Jeg vil som hovedregel helst sælge (har alt for meget i skabene), men er altid frisk på en byttehandel, hvis der dukker noget op, der er interesssant 😀 Er I også det? jeg vil have linket til min profil på TS, men de er nede pga. en serverflytning.

Udtrykket “another woman’s trash is another woman’s treasure” passer så fint.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • De er slet ikke min stil. Men du er god til at mixe forskellige stilarter, så jeg er sikker på, de sagtens kan give dem det lille ekstra pift 🙂 Og hvor er det da fedt at have et par LV i garderoben, uden at de har kostet fuld pris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ha ha…nej, det kan jeg godt forestille mig. De er også meget anderledes end det jeg har og ser i modebilledet. Måske også derfor jeg synes de er fede, anderledes end det man ser.
   Synes det var en fin byttehandel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Tønder

  WOWOW! De er vildt flotte!
  Tror de vil være så flotte netop stylet med flared jeans eller en let sommerkjole.
  God bytte handel, jeg er meget misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Laura. Du er også den jeg ved ville style dem til perfektion.
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Acne RAya maniac