Husk nu at rense - morgen og aften ...

Sale sale sale

Jeg bliver bombarderet med mails om udsalg her og der i min mail boks. Jep, så er den gal igen. Butikkerne, alle prøver at få fat i vores hårdtjente penge, inden vi tager på sommerferie og bruger dem der. ja, jeg kunne jo bare vælge ikke at være med på deres mailingliste og slippe for dem…men og dog 😉

Er udsalget ikke begyndt tidligere i år eller er det bare mig som her sovet i timen?

Anyway jeg har være forbi By Malene Birger, Stylepaste og GANNI. Alle online, for som udearbejdende mor, så bliver der ikke meget tid til at ose i de fysiske butikker i København. Dog har jeg været et smut eller to…tre forbi den lokale H&M, som ligger i nærheden af min Føtex. Her har jeg gjort et par gode fund. Ellers har jeg på det seneste mest shoppet amok i  badetøj fra H&M (1 trend badedragt, 4 bikini, 2 ekstra bikinitoppe). Tror min underbevidsthed glæder sig ret så meget til vores Toscana tur.  Så har det altså også med at blive godt vejr så jeg kan få luftet dem alle.

Hos GANNI hapsede jeg den sorte cashmere trøje med v-hals. Bare alene det den er i cashmere er jeg hook, mens dens afslappede snit også tiltaler mig enorm. Det er sådan en hverdagscool trøje, en klassiker i garderoben. Sådan en trøje man trækker over hovedet til et par jeans og vupti så er man klar… De sorte pumps med let plateau er også fra GANNI, dem prøvede jeg for et par sæsoner siden og mindes de var ret behagelig at have på. Købte dem ikke da der kun var i den orange udgave tilbage, men nu er de sorte sat ned til under det halve. Se det var en anden snak. GANNI tilbyder nu gratis returfragt, hvilket er et stort plus. Klik på de forskellige billeder for at komme frem til de enkelte ting.

Hos Stylepaste er der også lækre sager som sædvanligt. Denne gang blev det bare et par ACNE jeans model POP i farven vintage blue. Jagten efter et par jeans i et baggy og afslappet look med den perfekte vask ser sin ende. Nu må vi se når jeg modtager dem. Jeg er sikker på at manden ikke er fan. Han synes i det hele taget ikke hvad brede uformelig kasse bukser skal på mig eller piger. De gør noget  godt for nogen synes han. Sååå….
Jeg har set flere lækre outfits hvor lige netop denne buks havde hovedrollen, så det har sat sine spor i mig. Kender I ikke det, at man ser noget, som man først tænker “nææhh…ikke noget for mig”, men det med tiden så alligevel vokser i en? Desværre er de udsolgt hos Stylepaste til den gode pris.

Tasken herunder er fra By Malene Birger. Den er efterhånden en kending. Jeg har den lidt mindre udgave i samme arabia print bare i det sorte print (denne her), en taske jeg har rigtig meget glæde af. Det er faktisk den taske jeg bruger allermest i dagligdagen. Denne her er en tand større, mere rummelig og tro det eller ej, så tror jeg ikke den vil blive for stor til mig. Mig som render rundt med alt for meget habengut.
Jeg synes den er så flot i den mørkerøde nuance.

Hvad med dig har du gjort dig nogle gode udsalgs fund? Send gerne links til Jeres online butikker 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk nu at rense - morgen og aften ...