Palme Bikini tid

Forvirret sommervejr…

hm trend kjole || crocs sandaler || omega seamaster ur

Der var engang det var sommer. Sommer i flere uger så man blev godt varmet igennem og fyldt op med energi og masser af d-vitaminer. Jeg får næsten helt medlidenhed med dem som holder ferie hjemme eller på camping herhjemme. Det er da mega træls at vejret ikke kan udarte sig. Det er bare sjovere når vejret er godt. JP var til tennis igår og det gik over alt forventning. Han er vild med det og det skyldes nok at han blev nummer 1 på holdet. De spillede flere kampe og  selvom som han sagde startede op med minus point så vandt han. Det er jo altid sjov når man er god til noget. Han har også været til tennis i dag og det var ret øv med vejret, så de har spillet mest indenfor. Det var sjovere at spille på grus synes han.

I sidste uge var jeg i en ældre plisseret sag (3år) fra H&M Trend. Jeg er totalt afhængig af denne linie, he he… De spytter den ene fine sag ud efter den anden. Kjolen her har jeg i 3 versioner i samme model. De er alle tre alligevel forskellige, denne her er med syet perler i kraven. Lidt finere end de andre i kraft af perler og den klassiske mørkeblå farve. Jeg har den i gul HER og pudder HER Det er en af mine ferie kjoler, for de krøller ikke i kufferten og kan nemt skylles op. Det er praktisk at have en kjole som passer til de fleste lejligheder.

Speaking of rejse, så går turen i år til Toscana i 14 dage og jeg kan næsten ikke vente til at komme væk fra det våde gråvejr. Vi er alene en uges tid og mødes med mine svigerforældre og svoger/svigerinder og børn. Vi bliver 4 par som mødes i år, den ene bror kan desværre ikke være med. Vi har gjort det før, så jeg det glæder jeg mig til. Det er fantastisk at kunne holde ferie sammen og have gode minder, ikke mindst børnene nyder hinandens samvær. En anden ting jeg personligt glæder mig vildt meget til er at vi skal til Robbie Williams koncert mens vi er der. Han skal spille i Lucca, hvor fedt bliver det lige. Vi skal afsted 2 par uden børn…yeahh…

Hvordan skal I spendere Jeres dyrebare ferie?

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palme Bikini tid